Artiesten

ABBA4U

ABBA-nummers zijn en blijven een mijlpaal in de evolutie van de popmuziek.

Iedereen blijft er van houden, en één voor één zijn het muzikale hoogstandjes.

Muzikanten zullen dit beamen: een ABBA-nummer brengen zoals het hoort ligt niet zo voor de hand, en blijft een uitdaging voor iedere band. Deze factoren waren de motivatie voor het oprichten van ABBA4U.

Een pruik opzetten, een pakje aandoen, en dan wat ABBA-hits nabootsen in de hoop dat het wat aanslaat, is niet het uitgangspunt van deze bezetting. Het gaat hier niet om een verkleedpartijtje, de muziek van ABBA staat centraal, er wordt gestreefd naar perfectie in zowel uitvoering als interpretatie.

Iedere noot, werd onder het wakend oog van onze MD, Filip Bollaert, geanalyseerd en onder de loep genomen. De muzikanten werden niet op hun look , maar wel om hun kunnen geselecteerd, en het resultaat mag er dan ook zijn! Het niveau van deze 7-koppige band is uniek in Vlaanderen en omstreken.

Tijdens de 75-minuten durende voorstelling brengt ABBA4U een opeenvolging van de meest gekende Abba-wereldhits. Nummers als Voulez vous , Summernight city, Money Money Money …. brengen je ongetwijfeld in een party mood. Thank you for the music, What’s the name of the game, Fernando … doen je eerder een traantje wegpinken.Waterloo, Does you mother know … hebben een hoog rock&roll gehalte. Kortom, alle emoties worden geprikkeld tijdens een show van ABBA4U!!!

 


 

Live optreden 1x '75 3500.00€


Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.


 

Date

22 June 2021

Tags

Bands, Live & Coverbands, Partybands

The Music Office :
Wil je informatie van ons ontvangen via onze nieuwsbrief, vul dan je email in. 

Onze contactgegevens

The Music Office BV

A Dudenhofenlaan 87
B- 8620 Nieuwpoort
België

T +32 474 67 79 18

O BE 0662.388.155